Автор Тема: обзор тв боксов  (Прочитано 28534 раз)

Оффлайн lucky

Re: обзор тв боксов
« Ответ #15 : 21 Январь 2025, 11:11:15 »
СОВЕРШЕННО НОВЫЙ ТОП 5 ТВ БОКСОВ ДО 50$ НА ЗИМУ 2025 Г. ПО ВЕРСИИ TECHNOZON
Spoiler for Hiden:
Скрытый текстСкрытый текст (вы должны войти под своим логином или зарегистрироваться ).
У вас нет прав чтобы видеть скрытый текст, содержащейся здесь.

Пользователи, которые поблагодарили этот пост: Admin, TU-134, Gerakl

Онлайн Andrik

Re: обзор тв боксов
« Ответ #16 : 27 Июнь 2026, 20:24:31 »

Розумно і гідно сьогодні вчинив Александр Усик / Usyk, вирішивши відмовитися від усих своїх поясів.
Він зробив те, на що здатні лише по-справжньому вільні люди — добровільно відпустив із рук титули, за які сам боровся усе свідоме життя.
Усик робив таке вже двічі: спершу звільнивши абсолютний титул у крузервейті у 2019-му, щоб піднятися у важку вагу, а потім у листопаді 2025 року віддав пояс WBO, зберігши WBA Super, WBC та IBF, але втративши при цьому статус абсолютного чемпіона.
Йому тридцять дев’ять. Кожен наступний бій — це ризик, і він це знає краще за всіх. Тримаючи всі пояси, він був би прив’язаний до обов’язкових захистів, до чужих рішень, до календаря, який пише не він. А він, як справжній козак, не дозволяє, щоб його долею розпоряджалися інші. Звільнивши титули, він повернув собі головне — право обрати власний останній бій. Свій «last dance». “Я залишаю пояси, але не йду зі спорту. В мене є last dance. Хочу всім подякувати”, — сказав він.
І найкрасивіше — мотив, який він озвучив. Бажання звільнити пояси, щоб хлопці, які стоять у черзі за ними, могли за них боксувати. Це слова людини, яка думає про розвиток спорту, якому присвятив життя. Яка пам’ятає, що сама колись стояла в такій самій черзі.
Той, хто прославив Україну на весь світ, тепер відчиняє двері наступним — щоб і вони мали свій шанс.
Він залишає по собі бездоганний рекорд, незаплямовану честь і образ нашого козака, який іде сам, на власних умовах, не чекаючи, поки його зіб’ють звідти. Це і є той рідкісний випадок, коли відмова — насправді найбільша перемога.
І ми усі з нетерпінням чекаємо цього Last dance він НЕПЕРЕМОЖНОГО патріота України! 💙💛

Пользователи, которые поблагодарили этот пост: ингрид