Пол мав зустрітися з Джервонтою Девіс 14 листопада, але бійка була скасована після подання цивільного позову проти чемпіона з боксу в легкій вазі. Накіса Бідаріан, генеральний директор Most Valuable Promotions, пообіцяла виконувати контракт Netflix і тоді зазначила: “Хоча ми не будемо рухатися вперед із цією подією, наш план все ще залишається для Джейка Пола, щоб стати хедлайнером події на Netflix у 2025 році.
Коли Джошуа активізується, здається, що касова заміна була знайдена.
“Це не симуляція ШІ. Це Судний день. Професійний бій у важкій вазі проти елітного чемпіона світу в розквіті сил. Коли я перемагаю Ентоні Джошуа, всі сумніви зникають, і ніхто не може відмовити мені в можливості поборотися за титул чемпіона світу, - прокоментував Пол. “Для всіх моїх ненависників це те, чого ви хотіли. Народу Сполученого Королівства, вибачте. У п’ятницю, 19 грудня, під світлом у Маямі, у прямому ефірі лише на Netflix, факел пропускають, а британського Голіафа присипляют ”
Джошуа не виходив на боксерський ринг після того, як його нокаутував Даніель Дюбуа протягом п’яти раундів під час титульного бою на стадіоні Уемблі у вересні 2024 року.
“Я взяв тайм-аут і повертаюся з мега-шоу. Для мене це велика можливість. Хочеш ти цього чи ні, але я тут, щоб робити величезну кількість, влаштовувати великі бої та бити всі рекорди, зберігаючи холоднокровність, спокій і зібраність, - сказав Джошуа. “Позначте мої слова, ви побачите, що набагато більше бійців скористаються цими можливостями в майбутньому. Я збираюся зламати Інтернет через обличчя Джейка Пол ”
“Це глобальне зіткнення між двома найбільш впізнаваними фігурами в спорті, Джейком, обличчям нової ери боксу, та Джошуа, королем боксу Великобританії, додав Бідаріан.
“Ентоні Джошуа - один із найстрашніших і найтитулованіших важковаговиків у світі – найкраще випробування для будь-якого бійця,” прокоментував Гейб Спітцер, віце-президент зі спорту Netflix. “Ми дуже поважаємо рішення Джейка Пола прийняти цей виклик; це демонструє безстрашні амбіції, які він має щодо своєї кар'єри. Саме тому Netflix працює в прямому ефірі: ми любимо робити великі гойдалки та проводити найбільші культурні видовищ ”, які варто переглянути
“Вони кажуть, будьте обережні, чого ви бажаєте, ніби це все, що мені потрібно сказати, ” сказав Едді Хірн, голова Matchroom. “Два найбільших імені в спорті зіткнуться 19 грудня. Поки я захоплююся яйцями Джейка, він збирається з’ясувати важкий шлях у Маямі
Додаткова інформація, включаючи поєдинки андеркарту, буде оголошена в найближчі тижні.
Про це повідомляє Netflix понад 60 мільйонів будинків дивився в прямому ефірі, коли Пол бився з Майком Тайсоном у листопаді 2024 року.