Установка Enigma2 через LAN за допомогою TFTP:Since we have some restrictions and can not support all kinds of USB stick, we provide another option (TFTP) to upgrade Enigma2.
Підготовка:1. Встановлюємо TFTP tools [csicotftp11.rar] на свій ПК
2. Надаємо кому IP [192.168.40.19]
3. Підключаємо приймач до ПК через LAN (WLAN не підтримується)
4. Вибираємо завантаження [enigma2] в приймачі (наступний пост)
Процес прошивки:1. Копіюємо [uImage] і [e2jffs2.img] в будь-яку папку на ПК, наприклад [C: / engima2]
2. Вказуємо шлях до папки в TFTP tools:
3. Тиснемо кнопку [OK] на передній панелі приймача і включити його в мережу.
4. Після 5 секунд відем напис на табло [Forc], відпускаємо [OK] і тиснемо кнопку [Вправо].
5. Якщо все OK, побачимо напис [T LD] а в TFTP Server щось на подобі цього:
"Mon Oct 25 14:02:36 2010: Sending 'uImage' file to 192.168.40.19 in binary mode
Mon Oct 25 14:02:39 2010: Successful.
Mon Oct 25 14:02:50 2010: Sending 'e2jffs2.img' file to 192.168.40.19 in binary mode
Mon Oct 25 14:03:33 2010: Successful. "
6. Якщо прошивка вдалася, на табло побачимо [SUCC] і приймач сам перевантажиться.
Якщо через 5 хвилин після початку прошивки немає напису [SUCC], значить щось пішло не так!
PS
Бывает ,что бэкап стартует с Hdmi ,а телек на скарте...по скарту ми зображення не по бачимо! щоб перейти на скарт і не шукати телевізора з виходом Hdmi можна зробить так! заходимо по веб(в мене це опера)
1.набераємо Ip тюнера в мене це вийшло 192.168.1.33, можливо в когось буде інший Ip!потім побачимо
Spoiler for Hiden:
2.потім переходимо в пункт BoxControl
3.вибираємо фунцію Screenshot(osd)
наданий час тюнер надиться в головном меню в мене в кого може в настройках мови
на даній ділянці меню мені щоб папости в настройки потрібно 7 раз нажать на пульті до низу
даліпереходимо з нов Браузера і нажимаємо знову пункт Screenshot(osd)
і бачимо картину
далі жмем ок іми попали в налаштування( Screenshot(osd)), потім пункт система( Screenshot(osd))потім пункт аудіо/відео ітам вже вибираєм скарт не забувайте щоб побити куди ви попали нажимати Screenshot(osd)
ось моємо результат
це все заберає 4-6хв вашого часу!
Забув добавить
коли тюнер перший раз загрузився і нчого не має на екрані,(можна почекать трошки часу поки пройдуть настройкии буде настройка скарту тоді можна буде почить на екрані вибір скарту)
якщо ні тоді пультом треба по нажить пару раз Ок,тому що з початку йдуть настройки мови, яскравіть часова зона,а потім вже мережа і потім тюнер получить Ip адрес