«Я натхненна та вдячна глядачам за реакцію на «Паличку» і дуже рада створювати другий сезон з цим чарівним акторським складом на чолі з незрівнянним Оуеном Вілсоном та чудовою творчою командою…»Apple TV+«», – сказав творець Джейсон Келлер. «Це радість мати можливість продовжити цю історію. Найголовніше, що замовлення другого сезону дає мені неперевершений привід грати в гольф ще більше. Дякую, Apple TV+».
«Я думаю, що ми всі чудово провели час на зйомках», — сказав зірка та виконавчий продюсер Оуен Вілсон. «Дуже приємно бачити, що серіал знаходить відгук у людей, і знати, що ми можемо продовжити цю історію!»
«З першим сезоном «Палиці» глядачі одразу закохалися в чарівний, дотепний та щирий світ, який Джейсон, Оуен та їхня зіркова команда створили цього сезону», — сказав Метт Чернісс, керівник програмного відділуApple TV+«На шанувальників серіалу чекає ще багато цікавого, і ми раді, що незабаром вони матимуть можливість відкрити для себе наступний розділ із життям Прайса Кехілла».
У першому сезоні «Стіка» Вілсон грає Прайса Кехілла, колишнього професійного гравця в гольф, чия кар’єра передчасно завершилася 20 років тому. Після розпаду шлюбу та роботи в магазині спортивних товарів в Індіані Прайс ставить на карту все та своє майбутнє заради 17-річного гольф-генда на ім’я Санті (Дагер). «Стік» – це зворушлива спортивна комедія про знайдену сім’ю та їхні стосунки у світі гольфу, якої ви ще ніколи не бачили.
Окрім Вілсона та Дагера, до акторського складу першого сезону входять Марон, Тревіньо, Кей, Джуді Грір та Тімоті Оліфант, а також запрошені зірки гольфу Коллін Морікава, Кіган Бредлі, Макс Хома, Віндем Кларк та багато інших. Серед інших запрошених гостей – ведучі Джим Нанц та Тревор Іммельман, Метт Шарфф, Бред Далк та Гарретт Кларк з Good Good, а також ентузіаст гольфу Ден Рапапорт.
«Stick» походить з Apple Studios, режисером якого є Келлер, який також є виконавчим продюсером разом із Вілсоном, Беном Сільверманом з Propagate Content та Гаймоном Касаді з Entertainment 360. Серед інших виконавчих продюсерів серіалу – Говард Т. Оуенс, Родні Феррелл, Дрю Баклі, Лі Айзенберг, Наталі Сенді, Крістофер Мойніхан, Білл Каллахан, Валері Фаріс, Джонатан Дейтон та Джаффар Махмуд. Фаріс, Дейтон та Махмуд виконують обов'язки директорів разом із Девідом Добкіним, М. Дж. Делані та Джоном Гамбургом.