Автор Тема: Новости IPTV ,OTT- сервисы и интернет-телевидения  (Прочитано 1458974 раз)

Онлайн Aleksandr58

21.05.2026
ТРК «Люкс» запустила онлайн-радіостанцію K-Pop 24 і вивела її на SWEET.TV

Spoiler for Hiden:

K-Pop 24 на SWEET TV
Телерадіокомпанія «Люкс» розширила лінійку онлайн-радіостанцій, запустивши K-Pop 24 — спеціалізований канал для шанувальників корейської музики. Невдовзі після старту нова станція, а разом з нею й «Українські хіти», стали доступні на OTT-платформі SWEET.TV, повідомляє «Радіо Люкс».
Spoiler for Hiden:
K-Pop 24 транслює цілодобово хіти корейських виконавців — як свіжі релізи, так і культові треки, що вже стали класикою жанру. В ефірі можна почути BTS, BLACKPINK, IVE, TWICE та інших популярних айдолів. Окрім музики, на станції звучать саундтреки з відомих корейських дорам.

Репертуар охоплює різні настрої та формати прослуховування. Енергійні треки підходять для активних занять, тихіші й ліричніші — для моментів, коли хочеться атмосфери справжньої корейської драми. Завдяки такому різноманіттю K-Pop 24 може супроводжувати слухача протягом усього дня — під час роботи, навчання чи домашніх справ.

Продюсер «Люкс ФМ» Євген Фешак пояснює запуск висхідною популярністю K-pop в Україні та світі. «Традиційно батьки чогось вчать дітей, але з появою радіостанції K-Pop діти точно будуть вчити своїх батьків. Нова радіостанція K-Pop з малого почне вчити старших сучасним трендам, а також зробить спільну мандрівку в машині разом із дітьми ще більш веселою та класною. Адже вчитись чогось нового — ніколи не пізно», — зазначив він.

Перед запуском K-Pop 24 ТРК вже мала кілька тематичних форматів у своїй лінійці — «Українські хіти», Chill and Relax, «Сучасні хіти» та «Золоті хіти». Нова станція продовжила цей напрям — слухачі можуть підібрати канал залежно від свого настрою та вподобань.

Водночас «Люкс» розширила доступність свого контенту, уклавши партнерство зі SWEET.TV. Відтепер K-Pop 24 та «Українські хіти» доступні на цій OTT-платформі, яка об’єднує телебачення, радіо та відеоконтент. Завдяки цьому користувачі можуть слухати улюблені радіостанції на тих самих пристроях, де дивляться фільми, серіали чи шоу. SWEET.TV, своєю чергою, продовжує розширювати бібліотеку контенту й додавати нові канали та станції.

Усі радіостанції ТРК «Люкс» доступні на сайті Люкс ФМ та у застосунку «Слухай UA». K-Pop 24 також можна увімкнути безпосередньо на SWEET.TV.

Пользователи, которые поблагодарили этот пост: боцманн, Andrik

Онлайн Aleksandr58

«Заветы» продлили на второй сезон

Продолжение «Рассказа служанки» получило продолжение еще до завершения дебютной главы. Финальный эпизод первого сезона выйдет 27 мая 2026 года.
Hulu официально продлил сериал «Заветы» на второй сезон незадолго до финала первого. Проект стартовал 8 апреля 2026 года и стал прямым продолжением «Рассказа служанки», основанным на одноименном романе Маргарет Этвуд. Главные роли исполнили Энн Дауд, Чейз Инфинити, Люси Холлидэй и Роуэн Бланчард.
Spoiler for Hiden:
События разворачиваются спустя несколько лет после оригинального сериала в Галааде. В центре истории — новое поколение девушек, выросших внутри тоталитарной системы. Главные героини постепенно начинают сомневаться в устройстве государства и пытаются понять, какой мир существует за пределами режима.

Шоураннером вновь выступил Брюс Миллер, работавший над «Рассказом служанки», а Элизабет Мосс вернулась в качестве исполнительного продюсера. Критики встретили сериал положительно: на Rotten Tomatoes проект получил около 88% одобрения.

Роман «Заветы» Маргарет Этвуд в 2019 году получил Букеровскую премию. Сам «Рассказ служанки» ранее стал одним из самых титулованных сериалов Hulu, выиграв премии «Эмми» и «Золотой глобус».

Пользователи, которые поблагодарили этот пост: boomer44, Andrik

Онлайн Aleksandr58

Дик і Ришка в новій серії Інспекція вже на prima+

22.05.2026
Він був замкнений у клітці ММА, їй довелося битися з собою під час тренувань зі стрільби, і вони обоє пройшли екстрену підготовку та розливну майстерню в Генеральній інспекції сил безпеки. Войтех Дик і Крістіна Ришка не недооцінили підготовку до ролей детективів у новій серії Інспекція. Перша з восьми частин Інспекції запропонує prima+ вже сьогодні, 22 травня.
Spoiler for Hiden:
Новий кримінальний серіал Інспекція піклується про максимальну достовірність, тому творці не скупилися на акторів. Замість того, щоб з комфортом познайомитися з роллю, прийшли тренування зі зброї, тренування поліцейських рейдів і кілька годин, проведених безпосередньо з людьми з Генеральної інспекції сил безпеки.

„Ми провели досить тривалу зустріч з керівником GIBS і отримали багато цінних порад. Ми провели близько чотирьох годин інтенсивного прослуховування з режисером Девідом Ланькою та колегою Крістінкою Ришкою на Генеральній інспекції,“ описано Vojtěch Dyk. Консультації були зосереджені не лише на функціонуванні самої інспекції, а й на деталях роботи поліції.

Актори навчилися, наприклад, правильно поводитися зі зброєю або рухатися, втручаючись. „Ми навчилися тримати рушницю, як входити в кімнату під час інтервенції, як навіть відбуваються рейди,“ перераховано Dyk. Хоча, за його словами, робота GIBS не настільки насичена діями, як слідча робота, фізична підготовка була важливою частиною зйомок.

Через одну з екшн-сцен актор також пройшов навчання ММА. „Я тренувався з ММА, тому що у мене там сцена боксу. Крім того, я вже два роки займаюся з тренером. Мені це почало подобатися,“ каже Дайк, який сам любить знімати більшість фізично важких сцен. „Мені подобається робити якомога більше речей поодинці, без двійника. Висячи на тридцяти метрах, стрибаючи в ящики, мені це подобається. Я такий Бельмондо з бідних,“ додає з перебільшенням.

Страх гармат
Крістіна Ришка також мала пройти спеціальну підготовку через роль досвідченого слідчого Дани Маджерової. „Я повинен був ознайомитися зі зброєю, і перш за все з рухом зі зброєю. У нього є свої закони, і їх потрібно дотримуватися,“ описує актрису. Вона також пройшла приватні тренування зі стрільби з короткої зброї. „У мене була приватна підготовка з коротким пістолетом, але я довго відмовлявся. Це не було необхідним для зйомок, і я відчував, що це схопить мене за плече,“ зізнається з посмішкою.

Це була робота зі зброєю, яка стала новим досвідом для обох акторів. „Я не дуже люблю зброю. Коли у нас були тренування на тирі, у мене там були дивні почуття. Була повага до пістолета,“ пам’ятає, як тренував Войтеха, який ніколи не стріляв із пістолета перед зйомкою Інспекції. „Я ніколи не грав жодного слідчого, я завжди був більше на іншому боці. У мене виникла спокуса спробувати. Я хотів нарешті мати пістолет у руці, я ніколи раніше не крутив пістолет. Сподіваюся, я принаймні тримаю її належним чином, як мене вчили,“ каже актор.

При цьому Ришка вказує, що чеські умови часто не дозволяють акторам готуватися до тих пір, поки іноземні постановки знають. „Дуже хотілося б відчути зйомки на голлівудському рівні, де актор готується до ролі цілий рік. Це утопія тут,“ відкрито каже. Однак обидва погоджуються, що автентичне середовище та можливість вивчити функціонування GIBS були однією з причин, чому проект їх зацікавив. І, як припускає Дайк, серіал може здивувати навіть глядачів, які зазвичай не шукають кримінальної літератури. „Тут не буде півгодини на каву. Добре з ним триматися,“ обіцяє.

Пользователи, которые поблагодарили этот пост: sogaz, Andrik

Онлайн Aleksandr58

Paramount+ представляє новий документальний серіал про суперечливу громаду Глорівейл.

«Відданість: послух чи зрада», трисерійний документальний фільм про зловживання владою, релігійний контроль та сексуальне насильство, вийде на початку червня.
Spoiler for Hiden:
Paramount+ випустила офіційний трейлер свого нового документального серіалу «Відданість: Послух чи зрада ». Прем'єра трисерійного серіалу відбудеться ексклюзивно на стрімінговому сервісі у вівторок, 2 червня. Усі три епізоди будуть доступні для перегляду одразу після виходу.

Серіал зосереджений на новозеландській релігійній громаді Глорівейл, яка живе за суворими релігійними правилами вже понад п'ять десятиліть. За даними Paramount+, документальний серіал досліджує життя в цій відокремленій громаді, де чоловіки контролюють свої сім'ї, а жорстка ієрархія формує повсякденне життя. Документальний фільм був створений на тлі звинувачень у сексуальному насильстві та підозрюваного приховування інформації в організації.

«Відданість: Послух чи зрада» поєднує раніше неопубліковані архівні кадри з ексклюзивними інтерв'ю з колишніми та нинішніми учасниками. У той час як деякі колишні учасники висувають серйозні звинувачення проти спільноти, інші продовжують захищати спосіб життя та релігійні цінності Gloriavale. Paramount+ прямо проводить паралелі з антиутопічним світом «Оповіді служниці».

Режисером документального серіалу виступила Ніколь Ріттенмаєр. Серед виконавчих продюсерів є новозеландська акторка Джулі Крісті. Виробництво є результатом співпраці NHNZ та See It Now Studios, а Сьюзен Зірінскі та Теренс Вронг виступають виконавчими продюсерами останньої.

Пользователи, которые поблагодарили этот пост: Andrik

Онлайн Aleksandr58

Николас Виндинг Рефн снимет ремейк фильма «Маньяк-полицейский»

Датский режиссёр Николас Виндинг Рефн приступит к съёмкам ремейка американского слэшера «Маньяк-полицейский» в январе 2027 года. Права на фильм купил стриминг MUBI.
Spoiler for Hiden:
Изначально проект разрабатывался как сериал для HBO, а Рефн участвовал в нём как продюсер. Сейчас новая версия культового слэшера Уильяма Лустига снова находится в разработке — уже как полнометражный фильм.

«Меня всегда привлекала концепция фильма. В сегодняшней политической и социальной обстановке сама иконография “Маньяка-полицейского” вызывает острую, тревожную реакцию», — сказал Рефн.

Оригинальный фильм «Маньяк-полицейский» рассказывает о серии жестоких убийств в Нью-Йорке, предположительно совершенных человеком в полицейской форме. Подозрение падает на молодого сотрудника Джека Форреста после убийства его жены. Лейтенанту Фрэнку Маккрею поручают расследовать убийства горожан, и он начинает подозревать более глубокий заговор внутри департамента.

Несколько дней назад режиссёр представил на прошедшем Каннском фестивале свою последнюю работу — «Её личный ад» с Софи Тэтчер в главной роли. Фильм получил неоднозначные отзывы критиков.

Пользователи, которые поблагодарили этот пост: 133048, Andrik

Онлайн Aleksandr58

25.05.2026
SWEET.TV першою серед українських OTT-платформ впровадила верифікатор реклами DoubleVerify

Spoiler for Hiden:

SWEET.TV інтегрувала міжнародну платформу верифікації цифрової реклами DoubleVerify і стала першою серед OTT-сервісів України, хто запровадив цей стандарт. Про це йдеться у пресрелізі компанії.
Spoiler for Hiden:
Новий інструмент доповнює наявну систему незалежного вимірювання SWEET.TV, до якої вже входять верифікатори Gemius, IAS та DoubleClick. Завдяки DoubleVerify рекламодавці отримали детальнішу картину якості рекламного інвентарю. Верифікатор охоплює три ключові параметри — видимість оголошень (viewability), захист від невалідного трафіку (invalid traffic) та незалежне підтвердження показів міжнародною третьою стороною.

Для міжнародних брендів верифікація третьою стороною давно є обов’язковою умовою співпраці з будь-якою digital video- чи OTT-платформою. Відтак інтеграція DoubleVerify означає: SWEET.TV тепер може вести перемовини з іноземними рекламодавцями на рівних. Платформа дотримується стандартів, прийнятих у глобальній індустрії.

Ірина Козка, генеральна директорка DiVision — партнера SWEET.TV з продажів відеоінвентарю — розповіла, що ідея виникла ще на старті виходу DiVision на OTT-ринок, коли стало очевидно: великі клієнти з досвідом роботи на міжнародних майданчиках не мали в Україні платформи, яка говорила б з ними мовою перевірених даних. «Найбільші рекламодавці найприскіпливіше ставляться до якості трафіку, і для них незалежна верифікація є обов’язковою умовою партнерства. Саме ми разом зі SWEET.TV єдині в Україні, хто може цю умову виконати», — зазначила вона.

DoubleVerify — глобальна платформа верифікації цифрової реклами, яку використовують провідні бренди та медіакомпанії в усьому світі. Її інструменти дають змогу вимірювати якість рекламних показів, захищатися від шахрайського трафіку та гарантувати появу реклами у безпечному контентному середовищі.

Пользователи, которые поблагодарили этот пост: boomer44, Andrik

Онлайн Aleksandr58

Фэнтези-сериал «Малахит» стартует в Okko 12 июня

Приключенческий проект, основанный на уральских легендах и сказках, начнёт выходить в нашем онлайн-кинотеатре 12 июня.
Spoiler for Hiden:
В селе Красный Камень трое семиклассников — Рома (Алексей Родионов), Ася (Екатерина Темнова) и Гордей (Сергей Чикин) — беззаботно проводят летние каникулы. Однажды во время купания в затопленном карьере Рома находит магический малахитовый самородок. Артефакт дарует ему способность: всё, что он рисует, становится реальностью. Но вместе с самородком из глубин высвободился Чёрный Ворон, древний дух рудника. Он может исполнить любое желание, однако потребует слишком высокую цену. Героям предстоит остановить древнее зло.

Авторами сценария и креативными продюсерами стали Максим Вахитов и Юлия Галиченко, а режиссёром «Малахита» выступил Александр Богуславский («Встретимся вчера», «Недетское кино»). В сериале также задействованы Алексей Серебряков, Андрей Федорцов, Евгения Симонова, Константин Плотников, Агриппина Стеклова, Даниил Киселёв, Варвара Володина и другие. Производством «Малахита» занимались продюсерский центр Originals Production и компания NORM PRODUCTION.

Пользователи, которые поблагодарили этот пост: боцманн, Andrik