Автор Тема: Плагин YouTube-настройка ,вопросы ,обсуждение  (Прочитано 226486 раз)

Оффлайн Ograd

Там ссилка. Попробував, у відповідь: wget: ошибка при получении ответа: Сеть недоступна.

Пользователи, которые поблагодарили этот пост: gievih

Онлайн gievih

Там ссилка. Попробував, у відповідь: wget: ошибка при получении ответа: Сеть недоступна.
ну тоді давайте так ,в ipk..файли плагінів ставлятся в ваш ресівер?ось такого образца?
enigma2-plugin-extensions-youtube_h1-git1294-cbcf8b0-r0.0 .ipk
vu+solo2,Black Hole 3.1.0I.скин-HD Glass16.
VU ZERO ,Black Hole 3.1.0I.скин-HD Glass16.

Пользователи, которые поблагодарили этот пост: Ograd

Оффлайн Ograd

Встановив "enigma2-plugin-extensions-youtube_h1-git1294-cbcf8b0-r0.0 .ipk" . Все одно не працює. Видає: "Ошибка при извлечении видеоссылки" . В лютому 2026 р. ютуб ще працював, а в березні, непам'ятаю якого числа, вилізла ця помилка.       

Онлайн gievih

Встановив "enigma2-plugin-extensions-youtube_h1-git1294-cbcf8b0-r0.0 .ipk" . Все одно не працює. Видає: "Ошибка при извлечении видеоссылки" . В лютому 2026 р. ютуб ще працював, а в березні, непам'ятаю якого числа, вилізла ця помилка.       

дуже добре що встановили ,а зараз поміняйте цей файлик ,і повинно запрацювати ,і перегруз ресівера
« Последнее редактирование: 27 Март 2026, 15:22:22 от gievih »

Оффлайн Ograd

Поміняв файлик. Помилку не видає, про те не має відеозображення і звуку. Може щось в настройках самого плагіна Ютуб треба поміняти? 

Онлайн gievih

Поміняв файлик. Помилку не видає, про те не має відеозображення і звуку. Може щось в настройках самого плагіна Ютуб треба поміняти? 
настройки можете показати ?скрін,

Оффлайн Ograd

Шкода, цього не можу зробити. Не знаю як. Відео запрацювало, коли зробив максимальне розширення відео 640х360. Вище не працює. Звук в деяких відео є, в деяких немає.
« Последнее редактирование: 27 Март 2026, 15:56:41 от Ograd »

Онлайн gievih

Шкода, цього не можу зробити. Не знаю як.
в мене на таких робить

Онлайн gievih

Шкода, цього не можу зробити. Не знаю як. Відео запрацювало, коли зробив максимальне розширення відео 640х360. Вище не працює. Звук в деяких відео є, в деяких немає.
а приклад відео можна на перевірку ,
(ну щоб провірити плагін ,скинте папку плагіна ,щоб я провірив у себе ,чи все там стоїть на своїх місцях)

Оффлайн Ograd

Вибачте, підскажіть, в особисті повідмлення, як викласти папку. Я хочу вставити папку плагіна в повыдомлення, яка наприклад на диску D, а вона не вставляєтться.

Онлайн gievih

Вибачте, підскажіть, в особисті повідмлення, як викласти папку. Я хочу вставити папку плагіна в повыдомлення, яка наприклад на диску D, а вона не вставляєтться.
треба в архив запакувати,рар або зип

Пользователи, которые поблагодарили этот пост: Admin, Ograd, Aleksandr58

Онлайн gievih

Шкода, цього не можу зробити. Не знаю як. 
привіт ,щоб зробити скрін ,треба з фіда установити ось такий плагін ,(бо без скріна -бувают случаї,важко допомогти користувачу ,або просто показати яку-то нову інформацію)
вибачаюсь що не по темі ;D

Пользователи, которые поблагодарили этот пост: oleg55, Ograd