Багатий вечір на Sky Cinema і ЗАРАЗ
Від комедії до бойовика, що подивитися з розкладами та програмуванням.
Вгору Sky Cinema Uno HD о 21:15 (канал 301) він прибуває Доставка Чоловік , комедія з Вінсом Воном, починаючи від сюрреалістичної ідеї, щоб побудувати напрочуд людську історію. Звичайний чоловік дізнається, що багато років тому його анонімні пожертви в банк сперми народили сотні дітей, багато з яких тепер хочуть знати його особу. Між парадоксальними ситуаціями та інтимнішими моментами фільм грає на тему відповідальності та зрілості. Вгору Sky Кіно Історії HD о 21.15 (302 канал) виходить в ефір Мавританець , напружена юридична драма з Джоді Фостер і Тахаром Рахімом, натхненна реальною історією. У центрі чоловік, утримуваний у Гуантанамо без суду, звинувачений у зв’язках з l’11 вересня та судовій боротьбі, яку веде адвокат, який має намір розкрити правду, між напругою, громадянськими правами та історією, повною людяності. Вгору Sky Cinema Collection HD о 21.15 (канал 303) культ повертається Запитайте мене, чи я щасливий , з Альдо, Джованні та Джакомо та Мариною Массіроні. Троє друзів, об’єднаних своєю пристрастю до театру, бачать, як їхній баланс тріскається з появою жінки, даючи життя історії, яка чергує комедію та меланхолію, яка з часом стала точкою відліку для італійської публіки.Кінотеатр Sky
Sky Cinema Family HD о 21:00 (канал 304) простір для пригод з Дракон Тренер , жива версія відомого фільму DreamWorks. Молодий вікінг Гикавка утворює особливий зв’язок із Беззубим драконом, кидаючи виклик традиціям і страхам, щоб продемонструвати, що співіснування між людьми та легендарними істотами можливе в епічній та візуально вражаючій історії. Вгору Небо Кіно Дія HD о 21:00 (305 канал) адреналін с Бухгалтер , з Беном Аффлеком як блискучим і самотнім бухгалтером. За, здавалося б, звичайним життям лежить людина, яка працює на злочинні організації, в результаті чого з'являється бойовик-трилер, який поєднує розум і дію. Вгору Sky Кіно Підвіска HD о 21:00 (306 канал) похмура атмосфера с Сніговик , взято з бестселера Джо Несбьо. Детектив розслідує зникнення жінки в норвезьку зиму, слідуючи тривожному сліду, який призводить до серійного вбивці, між психологічною напругою та крижаними пейзажами.
Sky Cinema Comedy HD о 21.00 (307 канал) емоції та іронія з Як брати , історія двох чоловіків, які, втративши своїх партнерів, виявляють, що виховують своїх дітей разом. Між труднощами і моментами легкості народжується несподіваний зв'язок, що переосмислює поняття сім'ї. Вгору Sky Кіно Романтика HD на 21.00 (308 канал) світлі тони з Казкове весілля , комедія Карло Ванзіни. Група колишніх однокласників середньої школи опиняється після двадцяти років, серед спогадів, жалю та нової обізнаності, у подорожі між минулим і сьогоденням. Вгору Небо Кіно Драма HD о 21.00 (309 канал) відображення і відчуття з Те, чого я тобі не казав , з Аннет Бенінг і Біллом Найі. Після тридцяти років шлюбу рішення розлучитися стрясає сім'ю, виявляючи пригнічені емоції та глибоку крихкість.
Sky Cinema One +24 HD о 21:15 (канал 310) дія повертається з Я ніхто 2 , де просте свято перетворюється на нову битву проти місцевих злочинців. Між бійками, швидким темпом та іронією головний герой змушений знову виводити свою найнебезпечнішу сторону.
NOW: Serie TV internazionali, Film e Sport in streaming
ТЕПЕРЬ міжнародний серіал, шоу, про які всі говорять,
найочікуваніші фільми і все Sky Sports пряма трансляція.
Доставка Чоловік
Вінс Вон у рімейку "Starbuck: 533 Children and Don't Know". Чоловік виявляє, що його пожертви банку сперми породили сотні дітей. Тепер дехто хоче з ним зустрітися.
(SKY CINEMA UNO HD 21:15/канал 301)
Мавританець
Джоді Фостер і Тахар Рахім у фільмі, заснованому на реальній історії. Підозрюваного в участі в нападах 11 вересня, в'язня в Гуантанамо захищає адвокат.
(СКАЙ КІНО РОЗПОВІДІ HD 9.15pm/канал 302)Фільми
Запитайте мене, чи я щасливий
Комедія Альдо, Джованні і Джакомо з Мариною Массіроні в культовій комедії. Стосунки трьох друзів, захоплених театром, засмучені зустріччю з господинею.
(КОЛЕКЦІЯ SKY CINEMA HD 21:15/303 канал)
Дракон Тренер
Живий бойовик режисера Діна ДеБлуа, натхненний відомим анімаційним фільмом DreamWorks, "Як приборкати дракона" розповідає про Гикавку, молодого вікінга, який несподівано подружився з беззубим драконом. Разом вони кидають виклик століттям ворожості між людьми та драконами, прокладаючи шлях до нового майбутнього миру
(SKY CINEMA FAMILY HD 21:00/канал 304)
Бухгалтер
Бен Аффлек як персонаж із синдромом Аспергера. Кріс Вольф працює судовим бухгалтером, але таємно піклується про фінанси деяких злочинних організацій.
(SKY CINEMA ACTION HD 21:00/канал 305)
Сніговик
З бестселера Джо Несбо трилер з Майклом Фассбендером, Ребеккою Фергюсон і Шарлоттою Генсбур у головних ролях. Норвезькою зимою детектив розслідує зникнення жінки.
(ПІДВІСКА SKY CINEMA HD 21:00/канал 306)
Як брати
Дві подруги вагітніють одночасно і гинуть в результаті нещасного випадку. Їхні відповідні чоловіки, залишені самі, щоб протистояти виклику бути батьками та вдівцями, вирішують об’єднати свої зусилля для виховання своїх дітей.
(КОМЕДІЯ SKY CINEMA HD 21:00/канал 307)
Казкове весілля
Комедія Карло Ванзіни з Адріано Джанніні та Рікі Мемфісом. Група шкільних друзів знову зустрічається через 20 років на весіллі. Вони підведуть підсумки свого життя.
(SKY CINEMA ROMANCE HD 21:00/канал 308)
Те, чого я тобі не казав
Аннет Бенінг і Білл Найі у фільмі про розлуку. Едвард оголошує своїй дружині Грейс, що хоче розлучитися після 30 років шлюбу. Рішення, яке шокує всю родину.
(SKY CINEMA DRAMA HD 21:00/канал 309)Фільми
Я ніхто 2
Наповнений адреналіном бойовик із Шерон Стоун і Крістофером Ллойдом у головних ролях: у відпустці зі своєю родиною Хатч потрапляє під приціл місцевих злочинців.
(НЕБЕСНИЙ КІНОТЕАТР UNO +24 HD 21:15/канал 310)