Netflix оголосив про завершення серіалу «Емілі в Парижі ». Як повідомив стрімінговий сервіс у четвер, шостий сезон, що зараз знімається, стане останнім сезоном хітового серіалу. Про продовження на шостий сезон було оголошено в січні. Серіал виробляється Paramount Television Studios у співпраці з Darren Star Productions та Jax Media.
Прем'єра «Емілі в Парижі» відбулася у 2020 році на Netflix.Нетфліксі швидко стала міжнародним хітом. Коллінз грає американську менеджерку з маркетингу Емілі Купер, яка несподівано переїжджає до Парижа і мусить знайти своє місце серед кар'єри, друзів та особистого життя. Поряд з Коллінз, акторський склад включає Філіппін Леруа-Больє, Ешлі Парк, Лукас Браво та Люсьєн Лавісконт.
«Продюсування «Емілі в Парижі» з цим надзвичайним акторським складом та знімальною групою було пригодою всього мого життя», – сказав творець серіалу Даррен Стар. «Тепер, коли ми починаємо фінальний сезон, яНетфлікс«Ми неймовірно вдячні Paramount і особливо шанувальникам, які здійснили цю неймовірну подорож з нами. Ми не можемо дочекатися, щоб поділитися цим останнім розділом з вами. Дякуємо, що дозволили нам бути частиною вашого життя, надихали вас на мрії про подорожі та вашу любов до Парижа. Ми завжди будемо тримати «Емілі в Парижі» в наших серцях!»
Колінз випустив відео, звернувшись до шанувальників серіалу: «6 сезон покаже все, що ви любите в серіалі, і стане останнім розділом у пригоді Емілі всього життя. Весь наш акторський склад і знімальна група викладаються на повну, щоб створити цей дивовижний прощальний сезон, який ми зараз знімаємо. Я не можу дочекатися, щоб відчути всю магію, яка чекає попереду, і відсвяткувати наш останній сезон з вами найстильнішим способом».