З моменту свого дебюту в Weekly Big Comic Spirits (Shogakukan) у жовтні 2020 року «Гріхи Кудзьо» стали феноменом з 14 томами та понад 4 мільйонами проданих примірників. Тепер ця сенсаційна кримінальна драма виходить на великий екран, у головній ролі Тайдзи Кудзьо, адвоката, відомого тим, що береться за найнебезпечніші та морально сумнівні справи, знявся Юя Ягіра (Asakusa Kid, «Nobody Knows»). Філософія Кудзьо така ж провокаційна, як і його клієнтура: «Адвокат не керується ідеологією; мій обов’язок – просто захищати свого клієнта». Використовуючи закон як свою зброю, Куджо захищає навіть найпідліших злочинців, змушуючи глядачів зіткнутися з тонкою межею між справедливістю та корупцією. Хокуто Мацумура грає Шіндзі Карасуму, випускника Токійського університету та елітного юриста. Елайза Ікеда грає Хітомі Якусімае, соціальну працівницю, яка дивиться на злочинців з іншої точки зору, тоді як Кейта Мачіда грає Кенго Мібу, власника автомайстерні, який має глибокі зв'язки зі злочинним світом. Такума Отоо грає детектива Йошінобу Арашіяму, який затаїв давню образу на Куджо та Мібу, а Цуйоші Муро грає Кійоші Кьогоку, грізного другого офіцера банди Фусімі-гумі.
Юя Ягіра каже: «Оригінальна манґа, хоча й є художнім твором, також пропонувала вражаючий реалізм та безпосередність. Під час читання відчувається постійне коливання між ідеями «невігластво — це блаженство» та «невігластво — це гріх». Де зрештою лежать принципи та переконання, що стоять за діями так званого «корумпованого адвоката» Кудзьо? Я сподіваюся, що глядачі помітять, як Кудзьо зростає та розвивається у своїй взаємодії з Карасумою, якого грає Хокуто Мацумура. Було захопливо працювати з моїми довіреними колегами, такими як режисер Дой, продюсер Насуда,Нетфліксі всім моїм колегам-акторам у цьому проєкті, і я був щиро радий допомогти втілити його в життя. Сподіваюся, вам сподобається так само, як і нам».
Хокуто Мацумура додає: «Куджо небезпечно спокусливий, таємно закоханий і дещо самотній — чарівний і милий персонаж. Тепер, коли ми закінчили зйомки, я все ще відчуваю себе у своїй ролі Карасуми і продовжую дивитися «Куджо» Юї Ягіри. Я думаю, що це відчуття справді добре пасує персонажу Карасуми. У цьому серіалі багато захопливих персонажів, чиї історії залишають незабутнє враження. Сподіваюся, вам сподобається магія та хвилювання від того, що ви захоплюєтеся ними».
Серіал режисує режисер-візіонер Нобухіро Дой («Ми зробили гарний букет»), а режисерами також є Такейоші Ямамото та Хіроші Адачі. Відомий продюсер Ацуші Насуда («Голос гріха») вперше приєднується до Netflix. Разом вони втілюють бачення Шохея Манабе сміливим новим способом.